Προφίλ εντύπων: Οδηγός Μαζική Εστίαση | Περιοδικό Food Service |

ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ- ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το Food Service είναι το μοναδικό μηνιαίο επαγγελματικό-επιχειρηματικό περιοδικό στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στον τομέα της μαζικής εστίασης, της βιομηχανίας και του εμπορίου τροφίμων και ποτών.
Αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό σύμβουλο για τους F&B Managers και τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης. Η ύλη και η θεματολογία του περιοδικού επικεντρώνονται στην αγορά του foodservice-catering, της επαγγελματικής εστίασης και του χονδρεμπορίου τροφίμων και ποτών.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Το περιοδικό Food Service τυπώνεται κάθε μήνα σε 15.000 αντίτυπα, που διανέμονται πανελλαδικά σε ένα ευρύ αλλά απολύτως στοχευόμενο κοινό:

  1. Γενικούς Διευθυντές και F&B Managers ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων.
  2. Επιχειρηματίες και επαγγελματίες μονάδων εστίασης, catering και διαχείρισης εστιατορίων, αλυσίδων fast food, επιλεγμένα bar και cafe σε όλη την Ελλάδα.
  3. Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη διανομή-εμπορία τροφίμων & ποτών.
  4. Στα cash'n'carry και σε επιλεγμένα super market, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία και κάβες.
  5. Επιλεγμένες επιχειρήσεις που διατηρούν οργανωμένα τμήματα εστίασης (αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια, νοσοκομεία κ.ά.).
  6. Επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης και εισαγωγής τροφίμων και ποτών.
  7. Προμηθευτές εξοπλισμού και αναλωσίμων της βιομηχανίας τροφίμων και των μονάδων μαζικής εστίασης.
  8. Διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, στο Οινόραμα και σε άλλες κλαδικές εκθέσεις.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

O Το 80% των αποστολών αφορά σε σταθερή λίστα αποδεκτών ενώ το 20% των αποστολών γίνεται επιλεκτικά (με τη μέθοδο rotation) από μία λίστα 20.000 διευθύνσεων, ανάλογα με τη θεματολογία κάθε τεύχους. Έτσι, το μήνυμα για τους διαφημιζόμενους με πρόγραμμα μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κοινό ώστε να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση.
O Οι αποστολές γίνονται με τρεις διαφορετικές μεθόδους: > direct mail για τη βασική και την εναλλασσόμενη λίστα αποστολών. > μέσω ταχυδρομείου για τους συνδρομητές και επιλεγμένο κοινό. > Χέρι-με-χέρι στους εκθεσιακούς χώρους.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ιδιοκτησία: COMPUPRESS ΑΕ

2ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19 400 Κορωπί
τηλέφωνο: 210-92.38.672 - fax: 210-92.42.219
www.compupress.gr - e-mail: cpress@compupress.gr

Εκδότης
Νίκος Μανούσος

Διεύθυνση Marketing
Λουκία Ταλιαδώρου

Υπεύθυνη Διαφημίσεων
Κατερίνα Βόμβα
katerinavomva@compupress.gr