Προφίλ εντύπων: Οδηγός Μαζική Εστίαση | Περιοδικό Food Service |

Ο πληρέστερος ετήσιος οδηγός προμηθευτών για τις μονάδες μαζικής εστίασης και φιλοξενίας


Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» είναι ο πληρέστερος κατάλογος με επιχειρήσεις που προμηθεύουν τα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (εστιατόρια, catering, cafe, bar, clubs, καταστήματα take-away και delivery). Αποτελεί το πλέον πολύτιμο εργαλείο για τους F&B Managers και τους επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης.
Το κριτήριο που καθορίζει πόσο λειτουργικός και εύχρηστος είναι ένας οδηγός αγοράς είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο αναγνώστης για να βρει τις πληροφορίες που αναζητά. Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» δημιουργήθηκε ακριβώς με αυτό το σκεπτικό: να προσφέρει στους αναγνώστες του τη μέγιστη δυνατή ευκολία στη διαδικασία αναζήτησης επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται με τη βιομηχανία και το εμπόριο τροφίμων και ποτών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών στις μονάδες μαζικής εστίασης.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Οδηγού Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση»

Το σύνολο της ύλης του έντυπου οδηγού περιλαμβάνεται σε ψηφιακή μορφή στο CD-ROM που συνοδεύει τον Οδηγό Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση». Ο ηλεκτρονικός οδηγός βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα εύρεσης κάθε πιθανής πληροφορίας.
Στο CD-ROM περιλαμβάνονται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία PDF) όλα τα τεύχη του 2011 του μηνιαίου κλαδικού περιοδικού "Food Service", της εξειδικευμένης, έγκυρης έκδοσης για τη μαζική εστίαση, τη βιομηχανία και το εμπόριο τροφίμων και ποτών.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ο Οδηγός Προμηθευτών «Μαζική Εστίαση» τυπώνεται σε 18.000 αντίτυπα, που διανέμονται πανελλαδικά σε ένα ευρύ αλλά απολύτως στοχευόμενο κοινό:

  1. Γενικούς Διευθυντές και F&B Managers ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων.
  2. Επιχειρηματίες και επαγγελματίες μονάδων εστίασης, catering και διαχείρισης εστιατορίων, αλυσίδων fast food, επιλεγμένα bar και cafe σε όλη την Ελλάδα.
  3. Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη διανομή-εμπορία τροφίμων & ποτών.
  4. Στα cash'n'carry και σε επιλεγμένα super market, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία και κάβες.
  5. Επιλεγμένες επιχειρήσεις που διατηρούν οργανωμένα τμήματα εστίασης (αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια, νοσοκομεία κ.ά.).
  6. Επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης και εισαγωγής τροφίμων και ποτών.
  7. Προμηθευτές εξοπλισμού και αναλωσίμων της βιομηχανίας τροφίμων και των μονάδων μαζικής εστίασης.
  8. Διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, της Διεθνούς Έκθεσης Δετρόπ, στο Οινόραμα και σε άλλες κλαδικές εκθέσεις.

Οι αποστολές γίνονται με τρεις διαφορετικές μεθόδους: > direct mail για τη βασική και την εναλλασσόμενη λίστα αποστολών. > μέσω ταχυδρομείου για τους συνδρομητές και επιλεγμένο κοινό. > Χέρι-με-χέρι στους εκθεσιακούς χώρους.


 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ιδιοκτησία: COMPUPRESS ΑΕ

2ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19 400 Κορωπί
τηλέφωνο: 210-92.38.672 - fax: 210-92.42.219
www.compupress.gr - e-mail: cpress@compupress.gr

Εκδότης
Νίκος Μανούσος

Διεύθυνση Marketing
Λουκία Ταλιαδώρου

Διεύθυνση Παραγωγής 
Ζοζέφ Φίλο

Υπεύθυνη Διαφημίσεων
Δέσποινα Προβιδάκη
dprob@compupress.gr